© 2019 Irene Leusink Wedding Photography

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

ZWANGERSCHAP

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Je lijf verandert en je mooie, zwangere buik is steeds meer zichtbaar. Ondanks dat het met de nodige kwaaltjes gepaard kan gaan, is het een unieke ervaring. Absoluut een must om vast te leggen. 

Ik neem de tijd om jou, je buik en eventuele andere gezinsleden mooi in beeld te brengen, op een mooie buitenlocatie naar keuze.

Investering: € 121,- incl BTW

LIFESTYLE NEWBORN

Jullie grootste trots is geboren en wat is hij/zij nog klein! Een spannende periode breekt aan vol nieuwe ervaringen. De kraamtijd en de weken daarna vliegen enorm snel voorbij en voor je het weet draagt je kleine spruit al een paar kledingmaatjes groter! 

Tijdens een newborn lifestyle reportage breng ik jullie thuis in beeld, zoals jullie zijn. We plannen de reportage goed, zodat jullie in alle rust met jullie baby bezig kunnen zijn. 

Investering: € 121,- incl BTW

KOPPELS

Samen op de plaat, zo belangrijk! 

We gaan in een ongedwongen sfeer samen op pad om jullie liefde voor elkaar, maar ook leuke, grappige of emotionele momenten vast te leggen. 

Ook als jullie samen met jullie kinderen en/of familie op de foto gaan neem ik de tijd om ook enkele foto's van jullie twee te nemen. 

Leuk weetje: Bij diverse bruidsreportage-pakketten krijg je een loveshoot cadeau!

Investering: € 121,- incl BTW