top of page

OVER MIJ

Ik ben geboren en getogen Enschedese. Samen met Clemens en onze dochter Julia woon ik aan de rand van Enschede in het mooie Usselo.

Sinds 2014 ben ik ondernemer. In 2016 heb ik de handelsnaam Irene Leusink Wedding Photography vastgelegd en sindsdien ben ik bruidsfotograaf. 

Clemens is fanatiek bushcrafter en geeft survivaltrainingen, o.a. voor de kandidaten van Expeditie Robinson. Je kunt zijn werk vinden op www.backtravel.nl.

Naast ons werk zijn we druk met ontwikkelingen voor ons huis, het buitengebeuren en alle dieren die we in en om het huis rond hebben lopen. We gaan er graag samen op uit, liefst naar buiten!

TESTIMONIALS

" Onze kostbare herinneringen zijn prachtig vastgelegd door Irene! We zijn haar erg dankbaar voor het prachtige resultaat van onder andere de foto's van onze bruiloft. Irene stelt je op je gemak en weet precies op de goede momenten alles vast te leggen. Nu kunnen we deze momenten altijd weer opnieuw beleven. "

Valeria & Jesper Hof

" Irene is een topmens en een professionele fotografe! Ze luistert goed naar de wensen van het bruidspaar en geeft waar nodig erg fijne tips en aanwijzingen. Ook denkt ze erg goed mee! Al lang vóór onze bruiloft waren we erg onder de indruk van haar foto’s in de hippische fotografie. Haar bruidsfotografie, met de bohemian toevoeging, maakte onze beslissing om Irene als bruidsfotograaf te vragen des te makkelijker. Na de pre-wedding shoot waren we helemaal overtuigd. We zijn dolblij dat ze onze bruiloft op camera heeft vastgelegd. Het resultaat is super! "

Krista & Bryan Rietman-Blom

ONTWIKKELING

- Opleiding Fotojournalistiek Hogeschool Utrecht (2009) - 

- Paardenfotografie workshop Nikki de Kerf  (2016) -

- Bohemian Fotogafie workshop Marieke Lubbers (2017) - 

- Bruidsfotografie intensieve cursus tweedaags Peter Lammers Deventer (2017) -

- Moment Design Peter Lammers Deventer (2018) -

- Workshop landschapsfotografie Edwin Mooijaart Photography & Martin Podt Photography (2018) -

 - Styled Photo Event Lisette Lubbers (2019) -

- Workshop a shot at love Eva Schweizer (2020) - 

FAVORIETEN

parklocatie-de-jaargetijden--794-15685-o

Parklocatie

De Jaargetijden 

 

www.dejaargetijden.nl

Alerdinck-Trouwlocaties.jpg

Havezate

den Alerdinck

 

www.alerdinck.nl

houtmaat3.jpg

Buitenplaats

De Houtmaat

 

www.houtmaat.nl

bottom of page