top of page
Zoeken
  • Irene Leusink

| Zwangerschap | Noor |

Bijgewerkt op: 30 dec. 2019

UTRECHT - Op een mooie lentedag in mei rijd ik naar Utrecht voor een fotoreportage met Noor. Noor's echtgenoot geeft haar de fotoreportage cadeau voor valentijnsdag, hoe attent is dat?


Ik kom terecht in een mooie twee-onder-een-kap woning in een gezellige straat. We drinken een lekkere kop thee en beginnen met een korte bedroom sessie. Noor's slaapkamer is licht en door het mooie hemelbed kunnen we goede sfeerplaten maken.Hierna gaan we naar buiten, waar ik verrast wordt door de ruimte achter het huis!

Naar achter toe is de woning verlengd en staat een complete showroom vol oldtimers. Hierlangs loopt een pad naar achteren met een prachtige blauwe regen. Daar maak ik dankbaar gebruik van!


Het vergt wat gestuntel met een huishoudtrap om een beeld te kunnen maken waar de blauwe regen bij op komt. Noor staat ondertussen in haar jurk in de kou, want ondanks het zonnetje is het absoluut nog niet warm buiten. Hierna besluiten we dan ook even een thee-pauze in te lassen.


Na de pauze lopen we weer naar buiten. Noor in een nieuwe outfit. De verrassing van eerder wordt nog groter wanneer we verder naar achteren lopen en er zelfs een boomgaard vol appelbomen achter het huis verstopt is. Met de doorkomende zon maken we ook hier enkele mooie platen.

Niet lang daarna komen man & zoonlief thuis en maken we ook tijd om van hen samen beelden te schieten. Lekker ongedwongen spelen in de boomgaard, daar komen de mooiste momenten uit!Als afsluiter mag ik lekker mee eten en ik ga daarna met een heerlijk voldaan gevoel terug naar huis.

Noor, bedankt voor je gastvrijheid en gezelligheid!bottom of page